Du er her: Forside - Tømrer Hirtshals

Tømrer Hirtshals

Er du på udkig efter en tømrer i Hirtshals? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg laver massere af forskellige tømrer projekter i hele nordjylland. Du kan se hvad jeg kan inden for tømrer faget under kompetencer, og du kan se hvad jeg har lavet under referencer.

Jeg har udgangspunkt i Hjørring, men arbejder som sagt i hele nordjylland, og derfor også i Hirtshals. Så har du et tømrer projekt i Hirtshals, så vil jeg rigtigt gerne høre nærmere. Ingen opgave er for stor og lille, og er du i tvivl om jeg er den rette til din opgave i Hirtshals, så skal du endelig bede om et tilbud - det koster dig selvfølgelig ikke en krone.

Er du dyre end andre tømrer?

Nej. Da jeg kun er mig selv indtil videre, så kan jeg holde en masse udgifter på et minimalt sted, da jeg f.eks. ikke har udgifter til kontor, ansatte, flere biler osv. Derfor kan jeg altså holde min timeløn rigtig lav i forhold til de store tømrer firmaer i Hirtshals.

Skal jeg give dig et tilbud?

Hvis du ønsker et tilbud fra mig, eller hvis du allerede har valgt at jeg skal løse din opgave, så kan du ringe på 28 30 80 72 eller kontakte mig på mail her.