Tømrer Brønderslev

Mangler du en tømrer nær Brønderslev, så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg har udgangspunkt i Hjørring, og laver derfor massere af tømrer arbejde i Brønderslev og omegn. Lige meget hvad du skal have lavet af en tømrer i Brønderslev, vil jeg meget gerne give dig et godt tilbud på det. Du kan kontakte mig her.

Ingen opgave er for stor eller, er det blot et vindue du skal have skiftet, tager jeg gerne en dag ud af kalenderen, og hjælper dig med udskiftning af dit vindue i Brønderslev.

Hvad koster det?

Et af de lidt mere interesante spørgsmål jeg får, er hvad det koster at få mig ud som tømrer og hjælpe dig. Det er meget forskelligt, det afhænger af projektet størrelse. Et vil jeg dog våge at pastå, jeg er billigere end mine store konkurrenter. Jeg har ingen udgifter til personale og kontor, og jeg kan derfor holde prisen på opgaverne langt nede.

Få lavet dit projekt i Brønderslev hos mig, så lover jeg dig at du bliver endnu en tilfreds kunde. Du kan se et udsnit af mine kompetencer her,  od du kan se en del af mine referencer her.