Tømrer til sommerhus i Lønstrup, Nørre Lyngby,Saltum og Blokhus

Har du brug for en tømrer til at renovere eller måske bygge nyt sommerhus i Nordjylland? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi laver tømrerarbejde på rigtigt mange sommerhuse i bl.a. Lønstrup, Nørre Lyngby, Saltum og Blokhus, og vi vil rigtigt gerne tage en tur ud i dit sommerhusområde, for at kigge på det du skal have lavet.

Bemærk: Har du et akut problem, kan du ringe på tlf. 28 30 80 72, så kigger vi på det med det samme.

Overvejer du derimod en større renovering, nybygning eller lign. giver vi gerne et uforpligtende tilbud på det. Du kan ringe på ovenstående tlf. nr., eller send en mail på info@mestertoemreren.dk

Skal du bruge en nøgle til mit sommerhus?

Nej, det er ikke nødvendigt for mig, at have adgang til dit sommerhus, medmindre at opgaven skal laves indenfor. Skal du f.eks. have renoveret din terrasse, behøver jeg ikke have din nøgle.

Hvem er Mestertømreren?

Mit navn er Søren Søndergaard, og mit tømrerfirma hedder Mestertømreren. Jeg har siden 2009 været selvstændig med mit firma, og i 2011 fik jeg nok arbejde til at hyre min første medarbejder.

I og med at mit firma, Mestertømreren, endnu ikke har høje udgifter til kontormedarbejder, arbejdshaller o.l., er vi fleksible både på tid, sted (vi laver tømrerarbejde i hele Nordjylland), men også på priser.

Vil du se, hvad jeg tidligere har lavet, kan du gå til min side med referencer.

Kontakt mig for et godt tilbud: Ring på tlf. 28 30 80 72 eller send mig en mail på info@mestertoemreren.dk