Du er her: Forside - Køkken & Bad

Køkken & Bad

Kontakt - Få et tilbud på køkken & bad
Send mig en mail på info@mestertoemreren.dk eller giv mig et kald på tlf. 28 30 80 72, så finder jeg en løsning der passer dig.
- Send mig en mail via denne kontaktformular:

Har du en opgave, hvor der skal laves køkken og/eller bad, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Uanset om du ønsker et helt nyt køkken, eller du gerne vil have renoveret dit gamle køkken. Jeg laver alt indenfor køkken og bade og har erfaring med en bred spektre af køkkener og opsættelse af køkkener fra flere mærker, blandt andet HTH og JKE. Herunder kan du se mine seneste referencer, inddelt i projekter.

Køkken

Køkkenet er en helt central del af det daglige liv, og det er derfor vigtigt, at håndværket her er udført tilfredsstillende. Med min ekspertise i opsætning og renovation af køkkener har du en pålidelig partner, der sætter dine behov først og garanterer et godt samarbejde. Skal du have en køkkenrenovering, så vil jeg gerne rådgive dig, da der her er utallige muligheder, som integrering af hårdehvidevarer, montering af nye greb eller opsættelse af nye bordplader

Bad

Design og kvalitet er også rykket ind på badeværelset hos den almindelige dansker, og derfor tilbyder jeg selvfølgelig også godt håndværk og ekspertise.

 

Nyt køkken opsat i Tårs

Nyt køkken i Vrå

Nyt gulv og køkken